ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Εθνική Ελλάδας: Άνοδος δυο θέσεων στο FIFA Ranking

Η Εθνική ομάδα ανέβηκε δυο θέσεις στο FIFA World Ranking και από την 41η θέση βρίσκεται πλέον στην 39η. Καμία αλλαγή στην πρώτη πεντάδα, παραμένει στην κορυφή το Βέλγιο.

 

 

Κατά δύο θέσεις, από την 41η στην 39η, ανέβηκε η Εθνική Ελλάδας στη βαθμολογία της FIFA. Οι αντίπαλοί της στην προκριματική φάση του Μουντιάλ 2018 καταλαμβάνουν τις εξής θέσεις: Βέλγιο (1), Βοσνία (21, +1), Κύπρος (79, +1), Εσθονία (88, +2).

 

Σε ό,τι αφορά τους αντιπάλους του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τον προσεχή Μάρτιο σε φιλικούς αγώνες στο "Γ. Καραϊσκάκης", το Μαυροβούνιο κέρδισε μία θέση (84) και η Ισλανδία υποχώρησε κατά δύο (38).

 

Οι πρώτες 15 θέσεις δεν άλλαξαν, με το Βέλγιο να συνεχίζει να είναι πρώτο και να το ακολουθούν οι Αργεντινή, Ισπανία, Γερμανία, Χιλή, Βραζιλία, Πορτογαλία, Κολομβία, Αγγλία και Αυστρία, οι οποίες συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα.

 

Εθνική Νέων: Ελλάδα-Τσεχία 0-1

Εξάλλου, χθες ηττήθηκε με 1-0 σκορ η Εθνική Νέων από την αντίστοιχη της Τσεχίας, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ενόψει της συμμετοχής της Ελλάδας στην elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Ισπανία, 24-29/3/2016).

 

Ελλάδα: Κατσιμήτρος (60΄ Τσέλιος), Βιδάλης, Ευαγγέλου, Κάκκο (60΄ Χυδάς), Μαυρομάτης, Γιαταγανάκης, Σπανουδάκης (46΄ Γαλανόπουλος), Τσέλιος (46΄ Λάμπρου), Μωραϊτης (60΄ Σταθόπουλος), Δημητριάδης, Ζαμπαζής (46΄ Αγγελόπουλος)

 

Ο κ. Γιάννης Γκούμας δήλωσε μετά το τέλος του ματς:

"Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, είμαι και πάλι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Όπως και στο προηγούμενο ματς έτσι και στο σημερινό η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν βελτιωμένη. Σήμερα δεν καταφέραμε κάποιο γκολ, αλλά αυτό που κρατάω είναι η συνολική εικόνα των παιδιών, η οποία είναι ελπιδοφόρα. Δουλέψαμε πολύ καλά αυτές τις μέρες και βγάλαμε τα συμπεράσματα που χρειαζόμασταν. Η δουλειά δε σταματά εδώ. Στόχος όλων μας είναι μια καλή πορεία στην elite round του EURO, ούτως ώστε να διεκδικήσουμε μια θέση στα τελικά της διοργάνωσης".

 

Πηγή: Sport24

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων