ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Νεκρός Έλληνας ποδοσφαιριστής

Μία δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το πρωί του Σαββάτου (10/10), καθώς ο ποδοσφαιριστής του Γ.Σ. Αλμυρού, Αποστόλης Πλασταράς, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

 

 

Οι άσχημες ειδήσεις που αφορούν το θάνατο ποδοσφαιριστών δυστυχώς συνεχίζονται. Το Σάββατο (10/10) ένας ακόμα νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του, καθώς το αυτοκίνητο του ενεπλάκη σε θανατηφόρο δυστύχημα.

 

Στο αυτοκίνητο βρισκόταν ο ποδοσφαιριστής του Αλμυρού, Αποστόλης Πλασταράς, ο οποίος σκοτώθηκε μετά από μετωπική σύγκρουση με διερχόμενο όχημα.

 

Μετά τη σύγκρουση ο άτυχος άνδρας εκτοξεύτηκε από το αμάξι του και παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

 

Σύμφωνα με το thessaliatv, ο Πλασταράς έκανε ελιγμό για να αποφύγει αντικείμενο που έπεσε από προπορευόμενο φορτηγάκι. Κάπως έτσι έχασε και τον έλεγχο. Το υπόθεση έχει αναλάβει η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων.

 

Από την πλευρά μας να μεταφέρουμε τα συλληπτήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου παλικαριού και να ευχηθούμε καλό κουράγιο.

sport24

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων