ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Νίκη για την Εθνική Νέων

Με σκορ 2-1 επικράτησε η Εθνική Νέων της αντίστοιχης της Ρωσίας, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του EURO (10-15/11, Πορτογαλία).

 

 

Η Ελλάδα είχε από την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού και παρά τις πολλές αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν δεν έχασε το ρυθμό της και έφτασε στη νίκη. Τα τέρματα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σημείωσαν οι Σταθόπουλος (17΄) και Κατράνης (62΄)

Ελλάδα: Αστράς, Κατράνης, Σβάρνας (80΄ Γιαννούτσος), Γαλανόπουλος (70΄ Πατράλης), Μανθάτης, Αγγελόπουλος (70΄ Νάτσος), Σταθοπουλος (70΄ Κυριαζής), Λάμπρου (80΄ Παυλίδης), Λημνιός (75΄ Μελισσόπουλος), Ευαγγέλου (75΄ Νικολάου), Βιδάλης (75΄ Γιαταγανάκης)

Η Εθνική Νέων θα αντιμετωπίσει εκ νέου τη Ρωσία το Σάββατο 10 Οκτωβρίου και ώρα 16:00.

Πηγή: epo.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων