ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αποκλεισμός 90 ημερών σε Πλατινί και Μπλάτερ

Μισέλ Πλατινί, Ζεπ Μπλάτερ και Ζερόμ Βαλκέ τιμωρήθηκαν με απαγόρευση από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα για χρονικό διάστημα 90 ημερών. Άμεσα εφαρμόσιμες οι ποινές.

 

Η Επιτροπή Ηθικής της FIFA τιμώρησε τους Μισέλ Πλατινί, Ζεπ Μπλάτερ και Ζερόμ Βαλκέ με αποκλεισμό 90 ημερών από κάθε εθνική ή διεθνής ποδοσφαιρική δραστηριότητα. Οι ποινές είναι άμεσα εφαρμόσιμες.

 

Επίσης, ο πρώην αντιπρόεδρος της FIFA, Τσουνγκ Μονγκ-Τζουν, τιμωρήθηκε με εξάμηνο αποκλεισμό αλλά και πρόστιμο ύψους 100.000 ελβετικών φράγκων. Όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση, οι ποινές είναι άμεσα εφαρμόσιμες: "Κατά τη διάρκεια των αναφερόμενων περιόδων, οι αναφερόμενες προσωπικότητες απαγορεύονται από κάθε δραστηριότητα που έγκειται στο ποδόσφαιρο, είτε εθνική είτε διεθνής"

 

Παραμένει υποψήφιος πρόεδρος της FIFA ο Πλατινί

 

Παρά τις ανωτέρω ποινές, ο Μισέλ Πλατινί παραμένει υποψήφιος πρόεδρος της FIFA και υποψήφιος διάδοχος του Ζεπ Μπλάτερ στο ανώτατο αξίωμα της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. "Την Πέμπτη το πρωί, παρέδωσα τις επιστολές στήριξης που απαιτούνται για την υποψηφιότητά μου", αναφέρει ο Μισέλ Πλατινί.

 

Η καταληκτική ημερομηνία για την καταβολή των υποψηφιοτήτων για την προεδρία της FIFA, είναι η 26η ημέρα του τρέχοντος μηνός, Οκτωβρίου.

 

ΠΗΓΗ: sport24.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων