ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κανένας περιοριστικός όρος σε Προύντζο

Ο Νίκος Προύντζος απολογήθηκε στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, που ερευνά τη δικαστική υπόθεση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

 

Στον πρόεδρο της ΕΠΣ Αρκαδίας δεν επιβλήθηκε κανένας περιοριστικός όρος, ούτε ασφαλώς ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, όπως έχει συμβεί με πολλούς από τους κατηγορούμενους στη συγκεκριμένη υπόθεση. 

 

Αυτό σημαίνει ότι ο Νίκος Προύντζος δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεχίσει τη δραστηριότητά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ως πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας και μέλος της ΕΠΟ, ενώ ίσως σημαίνει πολλά και για την εξέλιξη της υπόθεσης όσον αφορά στον ίδιο. 

 

Μάλιστα, εξερχόμενος από το κτίριο, όπου απολογήθηκε, ο Νίκος Προύντζος έδειχνε ιδιαίτερα φορτισμένος. Ηταν βουρκωμένος, καθώς αυτή η υπόθεση τού έχει στοιχίσει ψυχολογικά και αυτό δείχνει πολλά για το ακέραιο του χαρακτήρα του και για το πώς αντιμετωπίζει μια υπόθεση, στην οποία έχει μπλεχτεί.

 

Η σημερινή εξέλιξη και η απόφαση του ειδικού ανακριτή να μην τού επιβληθούν περιοριστικά μέτρα είναι για τον ίδιο μια πρώτη δικαίωση!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων