ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Βασικός ο Ντε Μπλάσις κόντρα στην Μπάγερν (VIDEO)

Με τον Πάμπλο Ντε Μπλάσις να αγωνίζεται ως βασικός η Μάιντς υποδέχτηκε την Μπάγερν Μονάχου και της έβαλε δύσκολα μιας και το τρίποντο για τους φιλοξενούμενους ήρθε στις καθυστερήσεις!

Ο Ντε Μπλάσις φαίνεται πως διένυσε την δύσκολη περίοδο συνηθειών σε μία άλλη χώρα και σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα και πλέον υπολογίζεται για τα καλά από τον προπονητή της Μάιντς, Κάσπερ Χιούμλαντ, που του δίνει χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια. Με την μεγάλη Μπάγερν ξεκίνησε βασικός έχοντας πολύ καλή παρουσία, ενώ έγινε αλλαγή στο 81' με σκοπό να διατηρηθεί το 1-1, κάτι που δεν συνέβη.  

 

Με γκολ του Άριεν Ρόμπεν στο 90ό λεπτό, η Μπάγερν Μονάχου πέρασε με νίκη (2-1) από την έδρα της Μάιντς, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στο γερμανικό πρωτάθλημα.

 

Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 22΄ με τέρμα του Ελκίν Σότο, για να ισοφαρίσει στο 24΄  για την πρωταθλήτρια με εντυπωσιακό γκολ ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ.

 

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έφτασε στους 45 βαθμούς, 14 περισσότερους από τη δεύτερη Βόλφσμπουργκ που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ η Μάιντς έμεινε στους 18.

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων