ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τα τυπικά απομένουν με Ρανιέρι

Οι συζητήσεις με τον Κλάουντιο Ρανιέρι και το προπονητικό του τιμ βρίσκονται στην τελική ευθεία. Στο εξωτερικό ο Καραγκούνης για τον αντικαταστάτη του Ιταλού προπονητή στην Εθνική ομάδα.

 

Λεπτομέρειες απομένουν για να τελειώσει και τυπικά το θέμα του Κλάουντιο Ρανιέρι και των βοηθών του στην Εθνική ομάδα. Η ΕΠΟ ήταν σε συζητήσεις τον τελευταίο καιρό με τον Ιταλό προπονητή για την λύση του συμβολαίου του μετά τις κακές εμφανίσεις της Εθνικής μας στα προκριματικά του ΕURO 2016.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λεπτομέρειες για την λύση του συμβολαίου δεν αφορούσαν μόνο τον ίδιο αλλά και του προπονητικού τιμ που ακολούθησε τον Ιταλό στην Ελλάδα. H εξέλιξη αυτή λύνει τα χέρια του Γιώργου Καραγκούνη, που έχει αναλάβει προσωπικά την επόμενη μέρα της Εθνικής μας όσον αφορά στο θέμα του προπονητή.

Ο Καραγκούνης θα αναχωρήσει την Δευτέρα(22/12), για το εξωτερικό, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο προορισμός του και θα επιστρέψει παραμονή των Χριστουγέννων. Ο Καραγκούνης θα έχει συζητήσεις με ξένους προπονητές ώστε να βρεθεί ο κατάλληλος που θα αναλάβει την Εθνική στο επόμενο παιχνίδι των προκριματικών τον προσεχή Μάρτη με την Ουγγαρία στην Βουδαπέστη.

 

Πηγή:www.sport24.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων