ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αναβλήθηκε το Νίκη Βόλου-Παναιτωλικός

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Νίκη Βόλου και τον Παναιτωλικό για την 16η αγωνιστική δεν θα διεξαχθεί λόγω προσφυγής παλαιών ποδοσφαιριστών των Θεσσαλών εξαιτίας οφειλών από την ΠΑΕ. Πληροφορίες αναφέρουν πως η Νίκη θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα!

Το παιχνίδι δεν θα γίνει καθώς υπάρχει απόφαση δικαστηρίου της ΕΠΟ για ληξιπρόθεσμες οφειλές σε δυο παίκτες, τους Χάρη Παππά και Δημήτρη Σαμαρά. Έτσι ο Παναιτωλικός θα πάρει τον αγώνα στα χαρτιά.

 

Αν η ομάδα του Βόλου πληρώσει τους δυο ποδοσφαιριστές τότε θα συνεχίσει κανονικά στο πρωτάθλημα αλλά αν δεν τους πληρώσει δεν θα οριστεί και το επόμενο παιχνίδι τους. Και αν αυτό γίνει σε τρία σερί ματς τότε θα αποβληθούν από το πρωτάθλημα.

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στην συνεδρίαση της Super League που διεξήχθη την Παρασκευή οι άνθρωποι των Θεσσαλών σημείωσαν ότι η ομάδα πρόκειται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα καθώς δεν υπάρχουν οι οικονομικοί πόροι.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων