ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πρωτοπόρησαν οι μαθήτριες της Αρκαδίας!

Σίγουρα θα γραφτεί στην ιστορία η πρωτοβουλία τεσσάρων σχολείων της Αρκαδίας να κατεβάσουν γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου στο φετινό σχολικό πρωτάθλημα!

Πρόκειται για μια προσπάθεια που ξεκίνησε ύστερα από την εκδήλωση της ανάγκης πολλών μαθητριών από το Λύκειο Λεβιδίου να εκπροσωπήσουν το σχολείο τους σε αγώνες ποδοσφαίρου.

Αυτή είναι άλλη μία κίνηση προώθησης και διαφήμισης του γυναικείου ποδοσφαίρου στο νομό Αρκαδίας, μετά την περσινή παρθενική εμφάνιση των κοριτσιών του Άρη Τρίπολης στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Τα σχολεία που θα συμμετέχουν είναι το Λύκειο Λεβιδίου καθώς και τα Πρώτο, Δεύτερο και Τέταρτο Λύκειο Τριπόλεως. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε δύο ημιτελικές φάσεις στις 5 Δεκεμβρίου. Οι δύο νικητές θα βρεθούν αντιμέτωποι στον τελικό που θα κρίνει ουσιαστικά τον πρωταθλητή Αρκαδίας.

Συγκεκριμένα θα αναμετρηθούν οι μαθήτριες του Λεβιδίου με τα κορίτσια του Τέταρτου Λυκείου Τρίπολης ενώ το Πρώτο Λύκειο θα αντιμετωπίσει το Δεύτερο. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων