ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δημοσκόπηση a-s: ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ

Τα αποτελέσματα των εκλογών στο νομό Αρκαδίας έφεραν και την απόλυτη επιβεβαίωση της μεγάλης δημοσκόπησης που έκανε το a-s. Εδώ διαβάσατε για τις πρωτιές Βλάση, Ζαχαριά και Οδυσσέα!

Για πρώτη φορά στην Αρκαδία, διαδικτυακό μέσο προχώρησε σε δημοσκόπηση χρησιμοποιώντας όλα τα ονόματα των υποψηφίων. Το arcadiasports.gr επέλεξε να συλλέξει τις επιλογές των πολιτών του νομού και δικαιώθηκε στο 100% όσων ήρθαν πρώτοι στα ψηφοδέλτια των κομμάτων που μπήκαν στην Βουλή!

 

Μπορεί οι πρωτιές Ζαχαριά και Κωνσταντινόπουλου να ήταν αναμενόμενες, όμως ΕΔΩ διαβάσατε για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ πως προηγείται ο Κώστας Βλάσης στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας!

 

Η δικαίωση ήρθε το βράδυ των εκλογών.

 

Σύμφωνα λοιπόν, με τη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από 15/1 έως 21/1, τα αποτελέσματα ήταν τα ακόλουθα:

 

- Ν.Δ.: Από τα στατιστικά στοιχεία της μέτρησης, πρώτος στις επιλογές όσων ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία, έβγαινε ο Κώστας Βλάσης, ενώ ακολουθούσαν ο Ανδρέας Λυκουρέζος και τρίτη ερχόταν η Εύη Τατούλη.




- ΣΥ.ΡΙΖ.Α.: Πρώτη επιλογή στο ψηφοδέλτιο του a-s για τον ΣΥΡΙΖΑ, ήταν ο Κώστας Ζαχαριάς, και στη δεύτερη θέση η Αντωνία Γιαννούλη.  



 
- ΠΑ.ΣΟ.Κ: Στην κορυφή της λίστας για όσους επέλεξαν να ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ, βρισκόταν ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

 

-Ποτάμι: Την πρώτη θέση μοιράζονταν τρεις υποψήφιοι. Ο Παπαδημητρόπουλος Δημήτρης, ο Αθανάσιος Καβουρίνος και ο Ανδρέας Σύριος.

 

- Κ.Κ.Ε.: Στο ΚΚΕ οι αναγνώστες επέλεξαν στην πρώτη θέση προτίμησης τον Νίκο Γόντικα.

 

- ΑΝ.ΕΛ.: Ο Γιώργος Δαλιάνης ερχόταν πρώτος στις προτιμήσεις όσων επέλεξαν να ψηφίσουν Ανεξάρτητους Έλληνες.

 

- ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Πρώτος στις επιλογές από το ψηφοδέλτιο της Χ.Α., ερχόταν ο Βασίλειος Χαρμπής.

 

Η αξιοπιστία έρχεται σύμφωνα με τους αναγνώστες. Και εσείς είστε αυτοί που αποδείξατε πως έχετε γνώμη και το a-s είναι εδώ για να την αναδείξει χωρίς συμφέροντα και μαγειρέματα!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων