ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πελασγός: Ζητά εξαίρεση Αναστόπουλου από τους αγώνες του

Ανεπιθύμητη είναι η παρουσία του διαιτητή Αναστόπουλου από τους ανθρώπους του Πελασγού, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Μεγαλόπολης.

 

 ΑΣΤΕΡΑΣΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Οι άνθρωποι του Πελασγού, διαμαρτύρονται για τις "εχθρικές" διαιτησίες στα παιχνίδια με Καλαμάτα B.C., Σπαρτιατικό, Δίωνα και Κάστρο Μονεμβασιάς, ενώ στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως "Η παρουσία του σε οποιαδήποτε αγωνιστική δραστηριότητα της ομάδας είναι ανεπιθύμητη".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μετά από πολυάριθμους αγώνες σε όλα τα επίπεδα βρισκόμαστε μπροστά στη δυσάρεστη θέση να δημοσιοποιήσουμε για πρώτη φορά την πίκρα μας.

 

Η διαιτησία ενός αγώνα μπάσκετ είναι δύσκολη και τα λάθη είναι κατανοητά και εν μέρει αποδεκτά.

 

Τα συνεχόμενα μονομερή λάθη συνιστούν σαφώς αδικία και η επαναλαμβανόμενη αδικία στον ερασιτεχνικό αθλητισμό είναι στα όρια της ανικανότητας ή της συνειδητής σκοπιμότητας.

 

Πολύ δε μάλλον όταν οι μισοί πληρώνουν και μάλιστα ακριβά αυτόν τον ερασιτεχνισμό ενώ οι έξυπνοι τον καρπώνονται. Στα παιχνίδια με ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C. , ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟ, ΔΙΩΝΑ απολαύσαμε την ευρηματική διαιτησία του Κου Αναστόπουλου χωρίς να βγάλουμε άχνα.

 

Όσοι όμως είχαμε την τύχη να βρεθούμε στο κλειστό στάδιο της Μεγαλόπολης για τον αγώνα ΠΕΛΑΣΓΟΣ-ΚΑΣΤΡΟ ζήσαμε στιγμές επιεικώς απαράδεκτες για το επίπεδο του συγκεκριμένου διαιτητή. Η εμπάθεια που δείχνει απέναντι στην ομάδα μας σε όσα παιχνίδια και σε όποιο επίπεδο μας σφυρίζει είναι μάλλον στα όρια μιας ανεξέλεγκτης επιθυμίας να μας διαλύσει. Οι τριάντα έξι (36) βολές που εκτέλεσαν οι φιλοξενούμενοι σε σχέση με τις οκτώ (8) δικές μας δεν μαρτυρούν τίποτα μπροστά σε όλα τα υπόλοιπα.

 

Όσοι νιώθουν υπεύθυνοι για τα δρώμενα στο χώρο του μπάσκετ ας δράσουν. Η παρουσία του σε οποιαδήποτε αγωνιστική δραστηριότητα της ομάδας είναι ανεπιθύμητη και ως εκ τούτου κάθε ορισμός του στο μέλλον θα θεωρείται από όλους μας σκόπιμος".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων