ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στους Γαργαλιάνους ο Παπαδάκος

Την πιο σημαντική μεταγραφή μέχρι στιγμής στην Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ έκανε ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων, ο οποίος ενέταξε στο δυναμικό του το Σωτήρη Παπαδάκο.

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος της Α1 ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της μεσσηνιακής ομάδας και θα αποτελέσει βασικό στέλεχος του ρόστερ.

Ο Παπαδάκος θα είναι συμπαίκτης με τον Τσαγκάνη, ο οποίος ήταν ο δεύτερος σκόρερ της κατηγορίας, και σίγουρα θα είναι ένα δίδυμο που θα ζήλευαν όλες οι ομάδες.

Σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο arcadiasports, ο Σωτήρης Παπαδάκος ανέφερε τα εξής: " Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι την νέα σεζόν σε μια ομάδα όπως είναι οι Γαργαλιάνοι και ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν. Γίνεται μια καλή προσπάθεια από κάποιους ανθρώπους και από την αρχή μου έδειξαν πόσο με ήθελαν στην ομάδα. Ευχαριστώ τον ΓΣ Γαργαλιανων για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου."

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων