ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πρωτάθλημα και άνοδος στη Γ' Εθνική για τους Δρομείς

Επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί, οι Δρομείς κέρδισαν τον Πολύβιο με 64-51 και κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και την άνοδό τους στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

 

Μετά από ένα αμφίρροπο και νευρικό πρώτο δεκάλεπτο, η ομάδα του Ηλία Μπαλή ανέβασε στροφές στο 2ο δεκάλεπτο και έκλεισε το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 38-25.

Ο αξιόμαχος Πολύβιος προσπάθησε να ροκανίσει τη διαφορά, με κύρια απειλή τον Ανδρέα Τρυφωνόπουλο, όμως οι Δρομείς είχαν την εμπειρία να συντηρήσουν τη διψήφια διαφορά και να πανηγυρίσουν στο τέλος τη νίκη που τους έδωσε τον τίτλο.

Μτά τη λήξη του αγώνα, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες πανηγύρισαν έξαλλα την επιτυχία τους αυτή, ενώ δεν έλειψαν και οι σαμπάνιες στα αποδυτήρια!

Τα δεκάλεπτα: 17-13, 38-25, 56-41-64-51

Διαιτητές: Κυριακόπουλος, Ντάσι

Δρομείς: Χατζόπουλος 3, Αϊβαλής, Κλεφτάκης 2, Χρονόπουλος 9 (1), Μπαζιωτάκης 6, Μιχαλακόπουλος, Σακελλαράκος 6 (1), Σιανανάι 11 (3), Κοσκινάς 6 (2), Μπουρής 12 (1), Καρλής 2, Κουτσούγερας 4

Πολύβιος: Ανδριόπουλος, Φραγγέας 8, Τρυφωνόπουλος 16 (2), Μπαλιώτης 6 (2), Σπύρου, Ραυτόγιαννης, Βούλγαρης 16, Σιαμπάνης, Απέργης 5 (1), Λαζαρακόπουλος

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων