ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πέρασαν και από τους Γαργαλιάνους οι Δρομείς

Οι Δρομείς πέρασαν και από την έδρα του ΓΣ Γαργαλιανών, με σκορ 59-67 για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

 ΑΣΤΕΡΑΣ Πανιώνιος

 

Οι Δρομείς αν καταφέρουν και κερδίσουν την τελευταία αγωνιστική και χάσει ο Ακάδημος, τότε θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα και δεν θα πραγματοποιηθούν play-off.

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα της Τρίπολης είχε το προβάδισμα σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, με αποτέλεσμα το τελικό σκορ να τους βρει νικητές.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νάστος, Μητσέας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-21 (Α’), 32-38 (Β’), 45-57 (Γ’), 59-67 (Δ’).


ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ (Γερμανός Παν.): Γερμανός 3(1), Τσαγκάρης, Ζευγίτης 4, Τσέκερης, Δημητρακόπουλος, Τσαγκάνης 27(1), Χαντζής 7(2), Γερμανός 9(2), Αναστασόπουλος 8, Βελισσάρης 1.


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ (Μπαλής Ηλ.): Κλεφτάκης 17(3), Καλούλης 16(2), Χρονόπουλος, Σακελλαράκος 6(1), Σινανάι 13(2), Μπουρής 11(2), Καρλής 2, Κουτσούγερας 2.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων