ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Με χαρακτήρα πρωταθλητή πήραν το ντέρμπι οι Δρομείς

Οι Δρομείς υποδέχθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης τον Ακάδημο, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

 

ΑΕΛ ΑΣΤΕΡΑΣ

Με χαρακτήρα πρωταθλητή οι Δρομείς κέρδισαν τον Ακάδημο με 64-49 και παραμένουν πρώτοι στη βαθμολογία της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Με ένα πολύ καλό πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα της Τρίπολης έκλεισε το σκορ προηγούμενη με 23-14, ενώ και στο δεύτερο δεκάλεπτο με όπλο την πολύ καλή άμυνα οι Δρομείς κατάφεραν να συντηρήσουν μία διψήφια διαφορά πόντων.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, ο Ακάδημος πίεσε στην άμυνα αναγκάζοντας τους γηπεδούχους να μη βρουν εύκολα επιθετικές λύσεις και κατάφερε να ροκανίσει τη διαφορά ώστε να πάρει στις αρχές του τετάρτου δεκαλέπτου το προβάδισμα στο σκορ με 48-49.

Η είσοδος των Χατζόπουλου και Καλούλη σε συνδυασμό με την πολύ καλή άμυνα, είχε ως αποτέλεσμα ο Ακάδημος να μην πετύχει πόντο στα τελευταία οκτώ λεπτά της αναμέτρησης και οι Δρομείς να πάρουν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-14, 35-22, 46-40, 64-49 


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ: Χατζόπουλος 8, Κλεφτάκης 2, Καλούλης 13(2), Χρονόπουλος 7, Μπαζιωτάκης 2, Σινανάι 9(1), Κοσκινάς 4(1), Μπουρής 13(3), Καρλής 6, Κουτσούγερας.


ΑΚΑΔΗΜΟΣ ΑΠΣ: Ζύμπας 9, Κυριακίδης, Φαληδέας, Μπόμπολης 7(2), Κριμιλής 9, Μπούζας, Διαμαντόπουλος 3(1), Καραγγελής 17(1), Σπαντιδέας, Μασουρίδης 4, Παπαδέας.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων