ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Οι πρωταγωνιστές του Πάνα στο a-s!

Δυο εκ των κορυφαίων του εφετινού Πάνα Κανδήλας, οι Γιάννης Σταθόπουλος και Γιώργος Προκόπος μίλησαν στο a-s για την κατάκτηση της 1ης θέσης στην Β' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και τις επικείμενες μάχες στα play off.

 

ΑΣΤΕΡΑΣΛαμία

Αναλυτικά όσα είπαν:

Σταθόπουλος

"Είμαστε στην πρώτη θέση και ελπίζουμε να ανταπεξέλθουμε στα play off. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και θα δουλέψουμε για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για τα παιχνίδια που έρχονται".

Που νομίζεις ότι θα κριθεί η σειρά με τη Θουρεία;

 

"Νομίζω πως ο πιο συγκεντρωμένος και αυτός που θα παίξει με περισσότερο μυαλό θα είναι αυτός που θα βρεθεί στους τελικούς. Είναι καλές ομάδες και η Θουρεία και η Κυπαρισσία. Εμείς πρέπει να μπούμε δυνατά, να είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά και να παλέψουμε για να φτάσουμε στην άνοδο".

Προκόπος

"Είναι πρωτόγνωρο το συναίσθημα για μας. Ευελπιστούμε να κάνουμε κάτι καλό. Είμαστε μια παρέα, μια ομάδα, μια οικογένεια. Θέλουμε να χαιρόμαστε κάθε παιχνίδι. Θεωρώ πως η προσπάθεια μας ανταμείβεται ως τώρα. Ολα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε παιχνίδι και δείχνουν χαρακτήρα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη Θουρεία. Ελπίζουμε σε κάτι καλό, ελπίζουμε να είμαστε εμείς που θα πάμε τελικό. Παλεύουμε σε κάθε προπόνηση και θέλουμε ν' ανέβουμε".

Ηταν η άνοδος εξ' αρχής ο στόχος του Πάνα;

 

"Οταν διαθέτεις καλό υλικό, θέτεις ψηλά τον πήχη. Ξεκινάς ταπεινά και σιγά σιγά έρχονται οι υψηλότεροι στόχοι. Δεν κρύβουμε ότι στόχος ήταν τα play off αλλά όχι οι τελικοί. Στην παρούσα φάση όμως στόχος είναι οι τελικοί. Τα παιδιά δουλεύουν και φαίνεται πως υπάρχουν δυνατότητες στην ομάδα. Έχουμε και έμπειρα παιδιά όπως είναι ο Γεωργούσης και ο Ρεκουνιώτης. Ολα τα παιδιά δίνουν το 100% και ακόμα περισσότερο οι μεγαλύτεροι που βοηθούν εμάς τους μικρότερους".

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων