ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μάλλιος: "Θέλουμε να ανέβουμε"

O προπονητής του Πάνα Κανδήλας, Βαγγέλης Μάλλιος, μίλησε στο a-s για την είσοδο της ομάδας του στα play off της Β' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, και τις πιθανότητες ανόδου στην Α1!

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Λαμία

Αναλυτικά όσα είπε:

"Είμαστε ικανοποιημένοι που πετύχαμε τον στόχο μας. Πρώτος στόχος ήταν τα play off, τα οποία εξασφαλίσαμε από την προηγούμενη αγωνιστική. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη και πήραμε και πλεονέκτημα. Ολοι θέλουμε να πάμε τελικό, όλοι θέλουμε να ανέβουμε. Νομίζω ότι είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση και θέλουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες για το όνειρο".

Κρίθηκε η πρωτιά στα ντέρμπι;

"Φέτος κάναμε δύο άσχημα παιχνίδια τα οποία συνοδεύτηκαν με δύο ήττες στο ξεκίνημα. Προς το τέλος παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι και είχαμε κάποιες επιστροφές από τραυματισμούς. Ειδικά στο παιχνίδι που έκρινε όλη τη χρονιά στη Σπάρτη κερδίσαμε σχετικά εύκολα με πολύ καλή εικόνα".

Πως αντιμετωπίζετε την πρόκληση των play off;

"Έχουμε παίξει άλλη μια φορά play off, με διαφορετικό σύστημα διεξαγωγής βέβαια. 'Εχουμε το πλεονέκτημα έδρας κι ενώ δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος, έχουμε δείξει ότι είμαστε μια σκληροτράχηλη ομάδα στην έδρα μας άρα έχουμε πολλές πιθανότητες να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να φτάσουμε πρώτοι στις δυο νίκες".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων