ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Διέλυσαν τον Αρκαδικό οι Δρομείς

Εμφατική νίκη πήραν οι Δρομείς απέναντι στον Αρκαδικό στο ντέρμπι της Τρίπολης της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, με την ομάδα του Ηλία Μπαλή να παίρνει τη νίκη με σκορ 27-61!

 

Πανιώνιος ΑΣΤΕΡΑΣ

Με τρομερή διάθεση στην άμυνα οι Δρομείς πήραν γρήγορα διψήφιο προβάδισμα δεχόμενοι μόλις 4 πόντους στην πρώτη περίοδο (14-4).

Το low tempo παιχνίδι συνεχίστηκε και στην δεύτερη περίοδο και τον Σακελαράκο να οδηγεί την ομάδα του στην επίθεση οι Δρομείς αύξησαν το προβάδισμα τους για το 11-28 του ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα του 2ου μέρους με ένα σερί 10-0 οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν κι άλλο με αποτέλεσμα να τελειώσει ουσιαστικά το παιχνίδι στην τρίτη περίοδο (17-48).

Τα δεκάλεπτα: 4-14, 11-28, 17-48, 27-61

Αρκαδικός: Χωματάς 4, Βερβαινιώτης, Αλεξόπουλος, Παπάς 5, Σωτηρόπουλος 7, Τσιράκης 2, Μικρός 5, Γκένας, Κουτσουμπός 2, Συρεγγέλας, Αθανασιάδης, Νικολαϊδης, Κουλουράς 2

Δρομείς: Χατζόπουλος, Αϊβαλής 2, Καλούλι 6, Χρονόπουλος 3, Παναγιώτου, Μεϊμετέας 6, Σακελαράκος 18, Σινανάι 5, Κοσκινάς 8, Μπουρής 3, Καρλής 8, Κουτσούγερας 2

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων