ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Έκαναν το Three-Peat οι Smoking Threes

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του 3on3 στο 3ο Laconia Summer Basketour και πλέον το αγωνιστικό ενδιαφέρον στρέφεται στην έναρξη του Πρωταθλήματος 5on5.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι Smoking Threes κατέκτησαν για τρίτη συνεχή χρονιά το κύπελο στην κατηγορία over 16 του 3on3, επικρατώντας στον τελικό των Ι4 με 16-5. Στον μικρό τελικό η Drink Team κέρδισε 11-10 την ομάδα των Κεραυνών.

Το πρώτο τζάμπολ του πρωταθλήματος 5on5 θα λάβει χώρα σήμερα, Τρίτη 7 Αυγούστου 2018 στο Κλειστό Γήπεδο Μολάων στο Δήμο Μονεμβασίας. Το Κάστρο Μονεμβασίας ως τυπικά γηπεδούχος υποδέχεται στις 17:00 την ομάδα από το Γύθειο. Στις 19:00, η Superleague Academy υποδέχεται την νεοαφιχθείσα στην διοργάνωση Μπρατάνια και το πρόγραμμα της ημέρας κλείνουν στις 21:00 οι Aggressive κόντρα στην εξίσου νέα ομάδα στο θεσμό, τους Μαυραετούς.

Οι πρώτοι επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές έχουν ήδη αρχίσει να καταφθάνουν. Την αρχή έκαναν την Κυριακή 5 Αυγούστου  οι περσινοί Πρωταθλητές, Κωστής Εζόμο (Κύμη) και Αβραάμ Καλλινικίδης (Αιγάλεω BC). Στην παρέα τους προστέθηκε ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης (Χολαργό) και ο Δημήτρης Ρετσινάς (Έσπερος Λαμίας). Τις επόμενες ημέρες αναμένονται κι άλλες αφίξεις.

Θυμίζουμε ότι την παρουσίαση του final 4 του 3ου Laconia Summer Basketour θα κάνει η παρουσιάστρια του Epsilon TV και της εκπομπής Splash, Έλενα Κρεμλίδου που θα βρεθεί για δεύτερη χρονιά στο Κλειστό των Μολάων. Την αίγλη του final 4, θα απογειώσουν οι cheerleaders της Κύμης, Blue Fires.

Το πρόγραμμα της ημέρας (7/8/18)

17:00 Κάστρο Μονεμβασίας-Γύθειο BC

19:00 Superleague Academy-Μπρατάνια

21:00 Aggressive-Μαυραετοί

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων