ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τέλος ο Γεννιάς από τον Απόλλωνα!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Τρίπολης αποτελεί ο Χρήστος Γεννιάς έπειτα από 6 χρόνια.

 

 ΑΣΤΕΡΑΣ

Με ανακοίνωση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Χρήστος Γεννιάς ενημέρωσε πως δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα.

Ευχαρίστησε, τον Πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Αντωνόπουλο, που του έδωσε τα κλειδιά της ομάδας ώστε να έχει τον διπλό ρόλο του παίκτη αλλά και του προπονητή ενώ τόνισε πως η ενασχόληση του με το μπάσκετ θα συνεχιστεί.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

"Μετά από 6 χρόνια, 109 αγώνες, 2 ανόδους από το Γ τοπικό στο Α, και 3 συνεχόμενες παραμονές στο Α τοπικό, ήρθε η ώρα της αποχώρησης μου από τον Απόλλων Τρίπολης!Έδωσα τα πάντα χωρίς ποτέ να ζητήσω τίποτα πάντα με σεβασμό προς όλους και όλα, παρόλο που δεν εισέπραξα τον σεβασμό που μου άξιζε, έκανα πολλά για μια ομάδα που την αγάπησα σαν την οικογένεια μου, έδωσα την ευκαιρία να μπουν στον μπασκετικό χάρτη πολλά παιδιά ακόμα και αν δεν το άξιζαν, και όπως όλα έχουν μια αρχή, έχουν και ένα τέλος! Το τέλος μου σε αυτήν την ομάδα ήρθε, είμαι "γεμάτος" όμορφες αναμνήσεις αλλά "άδειος" ψυχολογικά, εύχομαι πραγματικά να βρεθεί κάποιος άλλος στη θέση μου ακόμα καλύτερος να συνεχίσει ότι έχω αφήσει!Ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου τη διοίκηση του Απόλλωνα ,αλλά πιο πολύ τον παιδικό μου φίλο Βαγγέλη Αντωνόπουλο που μου έδωσε τα κλειδιά της ομάδας και που έγινα γνωστός μέσω αυτής! Η πορεία μου στο μπάσκετ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα συνεχιστεί, όπως αδιάκοπα κάνει 30 χρόνια...! Καλή μπασκετική αντάμωση!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων