ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Επιτυχημένο το σεμινάριο προπονητικής της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Νέες πρωτοποριακές γνώσεις είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο προπονητικής μπάσκετ που διοργάνωσε η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στην Καλαμάτα.

 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Πάνω από 75 προπονητές, από Αρκαδία, Λακωνία και Μεσσηνία, αλλά και άλλες περιοχές,  είχαν τη δυνατότητα να πάρουν μια απαραίτητη επιμόρφωση πάνω στο απαιτητικό άθλημα του μπάσκετ. 

Στο κλειστό της Παραλίας στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα βρέθηκαν προσκεκλημένοι της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ οι : Ηλίας Ζούρος, ο οποίος σημειωτέον είναι ο πρώτος Έλληνας προπονητής που δούλεψε σε ομάδα Euroleague εκτός συνόρων, ο Κώστας Μίσσας, ο Κώστας Κεραμιδάς και ο Δημήτρης Αβδάλας.

Οι συμμετέχοντες έφυγαν με τις καλύτερες των εντυπώσεων, ενώ η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ προτίθεται να αναλάβει τέτοιες αξιόλογες πρωτοβουλίες και στο προσεχές μέλλον.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων