ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ντεμαράζ μεταγραφών στον Απόλλωνα!

Σε ενίσχυση με επτά παίκτες προχώρησε ο Απόλλωνας Τρίπολης ενόψει της τρίτης συνεχόμενης συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

 

H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ:

"Κόντρα στους καιρούς που ζούμε και στις συμπεριφορές ανθρώπων, η ομάδα στην 3η χρονιά της στο Α' τοπικό ανακοινώνει την απόκτηση των: Βασίλη Αγγελόπουλο (πρ. ΣΔΥ Τρίπολης), Βασίλη Σωτηρόπουλο (πρ. ΣΔΥ Τρίπολης), Χρήστο Βερβαινιώτη (πρ. Αρκαδικό), Πάνο Βελέντζα (πρ.Τρίτων), Παν/τη Σταθόπουλο (πρ. Πάνας), Στάθη Κρατημενο, Παν/τη Μουτζουρούλια (Πρ.Αρκαδικό).

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Στόχος της ομάδας μας, μαζί με τους καλύτερους αθλητές μας που επιλέξαμε και επέλεξαν να μείνουν στον Απόλλωνα Τρίπολης είναι η σκληρή δουλειά, η απόλαυση του παιχνιδιού και η διεκδίκηση της νίκης σε κάθε παιχνίδι, πάντα με σεβασμό σε όλους και όλα. Υγεία πάνω απ´όλα σε όλους. Συνεχίζουμε..."

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων