ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Οι πρωταγωνίστριες του Πελασγού στον Arcadia 93.8: "Μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο μας"

Οι πρωταγωνίστριες του Πελασγού μίλησαν στον Radio Arcadia 93.8 για την μεγάλη άνοδο που κατάφεραν να πάρουν στην Α2 γυναικών.

 ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Αναλυτικά τα όσα ανέφεραν:

Η προπονήτρια Γεωργία Μανιάτη ξεκίνησε λέγοντας: "Ανεβήκαμε την Παρασκευή (23/06) στην Αθήνα ξέραμε ότι είχαμε να δώσουμε τρία σημαντικά παιχνίδια με δυνατές ομάδες. Είχαμε πει ότι δεν ήμασταν το φαβορί και δεν είχαμε το άγχος για την άνοδο. Πηγαίναμε για να παίξουμε καλό μπάσκετ και να αποδείξουμε ότι ήμασταν μια καλή ομάδα. Τελικά μετά από συνεχόμενες νίκες καταφέραμε και πήραμε την άνοδο. Βέβαια δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα. Δεν ήταν μέσα στους στόχους μας, τώρα θα ξεκουραστούμε γιατί έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα στη συνέχεια. Η άνοδος δεν ήταν ο στόχος μας φέτος, ο στόχος ήταν να είχαμε μία καλή παρουσία σε όλα τα τμήματα και στα αντρικά. Στα γυναικεία ήμασταν πιο κοντά στο να πετύχουμε.

Όταν κατεβήκαμε στο πρωτάθλημα, είπαμε να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε και τελικά δικαιωθήκαμε. Είναι μια μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο με πολύ καλή πορεία και τα πέντε χρόνια. Η ομάδα στηρίζεται στα παιδιά της και νομίζω πως πρέπει να το χαρούμε. Κάθε χρονιά δουλεύουμε και μέσα από τη δουλειά έρχονται και τα επιθυμητά αποτελέσματα".

 

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν οι παίκτριες του Πελασγού:

 

Έφη Καντέλη: "Πηγαίναμε κυρίως για να παίξουμε καλά και να ζήσουμε την εμπειρία. Ο στόχος μας ήταν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα φέτος. Θέλαμε να δείξουμε ότι δίκαια περάσαμε στο Πανελλήνιο, πιστεύω το καταφέραμε και κάναμε και τρεις νίκες που μας έφεραν την άνοδο. Και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τώρα θα πάμε με την ίδια λογική. Θα παίξουμε για την εμπειρία και ό,τι γίνει".

Ευγενία Παναγιώτου: "Έχουμε προσπαθήσει πολύ για να καταφέρουμε και στο τέλος πιστεύω δικαιωθήκαμε. Πηγαίναμε για να κερδίζουμε και τα καταφέραμε με μεγάλη επιτυχία. Δυστυχώς επειδή τη νέα χρονιά θα είμαι στην Τρίτη Λυκείου δεν θα γίνεται να προπονούμαι τόσο εντατικά. Προτεραιότητα μου είναι το διάβασμα. Στην Αθήνα παρά τα οικονομικά προβλήματα ήρθαν πολλοί για να μας στηρίξουν στους αγώνες και μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Με τα κορίτσια έχουμε δεθεί πάρα πολύ καθώς γνωριζόμαστε χρόνια, δεν έχουμε διαμάχες και είμαστε πολύ χαρούμενες".

 

Αγγελική Τσιντώνη: "Εμείς θέλαμε περισσότερα απ’ όλα να καταφέρουμε να διακριθούμε στα μικρότερα πρωταθλήματα. Για το γυναικείο δεν το είχαμε δουλέψει πάρα πολύ στο μυαλό μας αλλά σε κάθε παιχνίδι πηγαίναμε για να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούσαμε. Η νίκη θα ερχόταν μόνο αν βγάζαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Στα μπαράζ ναι μεν είχαμε παίξει και στα προκριματικά των Νεανίδων με καλές ομάδες ήταν μια διαφορετική διαδικασία για εμάς. Σε κάθε παιχνίδι πηγαίναμε για ότι καλύτερο μπορούσαμε. Τη νέα χρονιά θα βρίσκομαι και εγώ στην τρίτη Λυκείου αλλά θα προσπαθούμε όσο γίνεται να τα συνδυάζουμε και τα δύο". 

 

Ελένη Σεφέρου: "Το περιμέναμε για το γυναικείο πρωτάθλημα γιατί δουλέψαμε αρκετά γι’ αυτό και ήταν αναμενόμενη επιτυχία αλλά την άνοδο δεν νομίζω πως την περίμενε κανείς. Αρκετές ομάδες ήταν ανώτερες και με μεγαλύτερη εμπειρία αλλά στο τέλος είδαμε ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για την άνοδο και ευτυχώς αυτή ήρθε". 

 

Ειρήνη Δημάδη: "Δεν περιμέναμε τόσο μεγάλη επιτυχία. Είμαστε πολύ χαρούμενες για την άνοδο, όπως και οι συγγενείς μας. Αυτό που θα θυμάμαι από τη φετινή χρονιά είναι τα προκριματικά για το Πανελλήνιο στο πρωτάθλημα Νεανίδων. Ήταν από τις πιο ωραίες στιγμές". 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων