ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ανέβηκε στην Α’ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ο Πολύβιος

Πανηγυρίζουν στην Μεγαλόπολη μετά τα χθεσινά αποτελέσματα στα playoffανόδου της Β’ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Ο Πολύβιος επικράτησε της Μονεμβασιάς και σε συνδυασμό με την νίκη του Λακωνικού στην έδρα της Κυπαρισσίας πήρε το εισιτήριο για την Α’ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

 

Ο Πολύβιος φιλοξένησε στην Μεγαλόπολη της αδιάφορη βαθμολογικά Μονεμβασιά και έκανε το καθήκον του, επικρατώντας με 88-51.

Το σκορ άνοιξε από νωρίς με το πρώτο δεκάλεπτο να τελειώνει με 25-15. Η συνέχεια ήταν ανάλογη και με την συμμετοχή και το σκοράρισμα από όλους τους παίκτες το παιχνίδι έληξε 88-51.

ΑΣΤΕΡΑΣ Ηρακλής

Τα αυτιά των ανθρώπων της Μεγαλόπολης στράφηκαν στην Κυπαρισσία καθώς ήθελαν νίκη του Κρόνου απέναντι στον ΔΙΩΝ στο άλλο παιχνίδι που άρχιζε μιάμιση ώρα αργότερα.

Η ομάδα της Λακωνίας απέδειξε πως βρίσκεται δίκαια στην πρώτη θέση της βαθμολογίας καθώς επικράτησε στην έδρα του ΔΙΩΝ με 47-53 τερματίζοντας έτσι στην πρώτη θέση των playoff. Την δεύτερη προνομιούχο θέση πήρε η ομάδα του Πολύβιου, αφήνοντας στην τρίτη θέση την ομάδα της Κυπαρισσίας η οποία θα αγωνίζεται και την νέα σεζόν στην Β’ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

 

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πολύβιος-ΑΟ Μονεμβασιάς: 88-51

ΔΙΩΝ Κυπαρισσίας-Λακωνικός Κρόνος: 47-53

 

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Λακωνικός Κρόνος: 11

ΑΕΜ Πολύβιος: 10

ΔΙΩΝ Κυπαρισσίας: 9

ΑΟ Μονεμβασιάς: 6

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων