ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Εκλεισε με επιτυχία η σεζόν για τον Απόλλων Τρίπολης

Το πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ έφτασε στο τέλος του με την ομάδα του Απόλλωνα να πετυχαίνει τον στόχο της παραμονής και να τερματίζει στην 9η θέση με 29 βαθμούς. Ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Γεννιάς ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν σε αυτή τη χρονιά με μια ανακοίνωση στην σελίδα της ομάδας στο Facebook.

 

Βέροια ΑΣΤΕΡΑΣ

H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

"Η δεύτερη χρόνια μας στο Α τοπικό έκλεισε με τον στόχο της παραμονής να επιτυγχάνεται ταυτόχρονα με την ανανέωση και την προώθηση νέων παιδιών στην ομάδα! Είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι από μόνο του μεγάλη επιτυχία ,μακάρι να μπορέσει ο Απόλλωνας να το συνεχίσει και στο μέλλον. Εγώ προσωπικά αυτό θα το προστατέψω! Ευχαριστώ έναν-έναν ξεχωριστά όλα τα παιδιά-άντρες που ήταν, είναι, θα είναι ή δεν θα είναι στην ομάδα και που βοήθησαν να κάνει αυτήν την πορεία! Συγχαρητήρια και σε όλους τους αντίπαλους μας στο Α τοπικό για το ήθος αλλά και τους ωραίους αγώνες που παίξαμε, ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε, τους γονείς και τις οικογένειες των αθλητών μας, τους διαιτητές και την Εκασκενοπ για την άριστη συνεργασία με την ομάδα μας, τον Δήμο Τρίπολης για το κλειστό, τις άλλες ομάδες της πόλης μας για την καταπληκτική συνεργασία και "συγκατοίκηση" στο ΔΑΚ, τους επιστάτες του σταδίου, τους χορηγούς μας για την τεραστία βοήθεια και την οικογένεια μου φυσικά που ανέχτηκε άλλη μια χρονιά να μου πλένει τα ρούχα, τις στολές, να με περιμένει, να με χάνει, να με βλέπει να χαίρομαι και να στενοχωριέμαι για το άθλημα που υπεραγαπώ και θα το έχω πάντα ψηλά! Ιούνιο τα νεοτέρα!!Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα"!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων