ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μανιάτη στον Αρκαδία 93:8: "Θα τα δώσουμε όλα με τον Πήγασο"

Η Γεωργία Μανιάτη, μιλώντας στον Ράδιο Αρκαδία 93.8, αναφέρθηκε στο εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στις Νεανίδες του Πελασγού, στο παιχνίδι με τον Πήγασο αλλά και στη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας.

 

 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

 

 

Για το παιχνίδι με την Ερμιονίδα: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο δεκάλεπτο, όπου πήραμε και τη διαφορά. Μετά το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο και κάναμε καλό τέταρτο δεκάλεπτο, το οποίο μας έδωσε και τη νίκη. Ήταν δύσκολο γιατί παίξαμε στην έδρα της Ερμιόνης, ήταν το πρώτο παιχνίδι. Τα κορίτσια είναι αποφασισμένα και το έδειξαν και χθες. Σήμερα έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι και πιστεύω πως θα δώσουμε όλα κόντρα στον Πήγασο.

 

Είναι μία δυνατή ομάδα, την είχαμε αντιμετωπίσει και πέρσι. Έχει διαφορές από την χθεσινή ομάδα. Είναι πιο ψηλή. Η Ερμιόνη ήταν πιο κοντή και γρήγορη στην περιφέρεια. Έχουμε κάνει τα πλάνα μας για σήμερα πάντως. Δεν είμαστε κουρασμένες. Είναι παιχνίδι ψυχής". 

 

Βέροια ΑΣΤΕΡΑΣ

 

 

Για τον Έσπερο Πατρών: "Δεν κατέβηκε φέτος στο πρωτάθλημα. Έχει αλλάξει ο κανονισμός φέτος στο πρωτάθλημα Νεανίδων. Κάποια ομάδα μπορούσε να είχε συμμετέχει με τέσσερις κορασίδες και ο Έσπερος Πάτρας στηρίζεται στις κορασίδες του. Είχε περισσότερες κορασίδες και αυτό που μάθαμε είναι πως δεν είχε να συμπληρώσει ομάδα".

 

Για το κλίμα της ομάδας: "Είναι χαρά για όλους να αγωνιζόμαστε. Είναι μια εξαιρετική παρέα η ομάδα και είμαστε αισιόδοξοι όλοι μας". 

 

Για την χρονιά του Πελασγού: "Τα βήματα μας είναι σταθερά. Βέβαια στις υποδομές γίνεται καλή δουλειά και γι’ αυτό ξεχωρίζουν τα παιδιά. Στο αντρικό τώρα ήταν μια χρονιά που είχαμε ξεκινήσει με άλλο στόχο. Επειδή ήμασταν καινούρια ομάδα είπαμε να μείνουμε. Τελικά καταφέραμε να κάνουμε στην αρχή πολλές νίκες, κάτι που μας έδωσε την τετράδα. Έχουμε και το παιχνίδι με το αντρικό αύριο, που θα ταξιδέψουμε στην Σπάρτη για το τελευταίο παιχνίδι από την κανονική φάση των αγώνων. Θέλει οργάνωση, προσπάθεια αλλά νομίζω πως θα τα καταφέρουμε".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων