ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

1ο ALL STAR GAME Α’ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., στοχεύοντας στην Ανάπτυξη και Προβολή της Καλαθοσφαίρισης στη Κεντρική και Νότια Πελοπόννησο, διοργανώνει το 1ο ALL STAR GAME, της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών, τη Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017, ώρα 17:00, στο Κ.Δ.Γ. Καλαμάτας.

 

Η επιλογή των αθλητών που θα συμμετέχουν στο All Star Game, θα γίνει με καθολική ψηφοφορία από όλους τους φίλους της Καλαθοσφαίρισης, μέσω της Ιστοσελίδας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (www.ekaskenop.gr).

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να ψηφίζει δύο αθλητές της επιλογής του σε κάθε θέση, για τους 24 αθλητές που θα στελεχώσουν τις δύο AllStar ομάδες.

Θέση 1: Play-Maker

Θέση 2: Guard

Θέση 3: SmallForward 

Θέση 4: PowerForward 

Θέση 5: Center

Στο διαγωνισμό τριπόντων θα συμμετέχουν οι 6 πρώτοι πιο εύστοχοι αθλητές της στατιστικής τριπόντων του Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας Ανδρών, μέχρι την 10η αγωνιστική.

Για τις θέσεις του 1ου Προπονητή και του συνεργάτη του (HeadCoach & AssistantCoach) θα επιλεγούν οι προπονητές των ομάδων που θα κατέχουν τις τέσσερις (4) πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών, την καταληκτική ημερομηνία της ψηφοφορίας.

Ψήφισε και εσύ τους παίκτες που θες να συμμετέχουν στο 1ο ALL STAR GAME πατώντας ΕΔΩ!!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων