ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πανηλειακός: Πρώτη με όνειρα και στόχο την άνοδο

Ο στόχος είχε μπει με τη δημιουργία του ρόστερ. Άνοδος στη Γ’ Εθνική και σταδιακή επιστροφή στις μεγάλες κατηγορίες. Ο Πανηλειακός λοιπόν ξεκίνησε τη νέα του προσπάθεια, έχοντας ως ισχυρό σύμμαχο τον κόσμο.

 

Η πρώτη προπόνηση έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στο αθλητικό κέντρο της Συντριάδας, όπου το «παρών» έδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί, Red Boys, αλλά και απλός κόσμος, οι οποίοι δημιούργησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα με καπνογόνα, βεγγαλικά και συνθήματα.

 

Πέραν του Σπύρου Αντωνόπουλου και των συνεργατών του, στο γήπεδο βρέθηκαν 21 ποδοσφαιριστές, πλην του Νιφορόπουλου που απουσίαζε για προσωπικούς λόγους. Επισης, το «παρών» έδωσε και ο δήμαρχος Πύργου, Γαβρίλης Λιατσής.

 

Στο αγωνιστικό μέρος, η προπόνηση περιελάμβανε δουλειά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, ενώ οι ποδοσφαιριστές έπιασαν και μπάλα στο τελευταίο κομμάτι. Από την Πέμπτη, το πρόγραμμα θα είναι σε συντηρητικούς ρυθμούς με απογευματινές προπονήσεις. Την Παρασκευή θα γίνουν εργομετρικές εξετάσεις ενώ από Δευτέρα οι προπονήσεις θα γίνουν διπλές προπονήσεις.

http://postgame.gr/

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων