ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ακαδημία μπάσκετ από τον Απόλλωνα Τρίπολης! (PHOTO)

Ακαδημία μπάσκετ για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5-16 ετών με την επωνυμία "APOLLON BASKETBALL ACADEMY" δημιουργεί ο Απόλλωνας Τρίπολης!

Aναλυτικά:

"Η Ακαδημία καλαθοσφαίρισης του Απόλλωνα Τρίπολης απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5-16 ετών, αγόρια και κορίτσια.
Έχει ως πρωταρχικό στόχο την καλλιέργεια της αθλητικής παιδείας, της συνεργασίας και της ομαδικότητας με την ψυχαγωγία των αθλητών της.

Μέσα από το προπονητικό μας πρόγραμμα παρέχονται οι καλύτερες προϋποθέσεις στον κάθε αθλητή να αναδείξει το ταλέντο του, να μάθει το παιχνίδι και να εξελίξει τις ατομικές του ικανότητες χωρίς τα δικαιώματα του να δεσμεύονται από την Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Απόλλων.

Ο σκοπός μας
Σκοπός της Ακαδημίας Μπάσκετ APOLLON BASKETBALL ACADEMY είναι τα παιδιά να έρχονται και να φεύγουν χαρούμενα και ικανοποιημένα από την προπόνηση.

Η φιλοσοφία μας
Η ακαδημία μας έχει ως σκοπό να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά να διαπλάσουν το σώμα τους σύμφωνα με τις αξίες του αθλητισμού".


ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων