ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πρεμιέρα με το δεξί για τον Δρομέα! (VIDEO)

Με 62-57, επικράτησαν οι Δρομείς του Λάκωνα* στο Γύθειο, το μεσημέρι του Σαββάτου (22/11) κάνοντας πρεμιέρα με το δεξί στην Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Ανδρών.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με βασική πεντάδα στο παρκέ τους Καραβασίλη, Σαραντάκο, Μπαγιώκο, Παπαδάκο και Λυροφώνη.

Αντίστοιχα οι Δρομείς ξεκίνησαν με τους Νταγιάντη, Πετσούνη, Ρεκουνιώτη, Μπουρή και Παπακώστα.

Η αρκαδική ομάδα έχοντας ως κορυφαίο πρωταγωνιστή τον Μπουρή ο οποίος σημείωσε 35 πόντους (εκ των οποίων οι 21 προέρχονται με 7 τρίποντα!), προηγήθηκε με 9-8 στην πρώτη περίοδο για να την κλείσει με σκορ 15-11. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μπουρής είχε σημειώσει τους 8 από τους 15 πόντους της ομάδας του.

Στην δεύτερη περίοδο, ο Λάκωνας προσπάθησε να αντιδράσει και βρήκε λύσεις στο σκοράρισμα με τους Παπαδάκο και Αναγνωστάκο. Από την άλλη πλευρά, ο Μπουρής με δύο συνεχόμενα τρίποντα κράτησε όρθια την ομάδα του Δρομέα και σημειώνοντας 11 πόντους στην δεύτερη περίοδο,  έδωσε την δυνατότητα στην αρκαδική ομάδα να προηγηθεί με 31-26 στο ημίχρονο.

Στην τρίτη περίοδο, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να επιστρέψουν στο ματς και βρίσκοντας πόντους από τους Καραβασίλη, Μπαγιώκο και  Αναγνωστάκο, μείωσαν την διαφορά στους 2 πόντους από τον Δρομέα (40-42). Η ομάδα της Τρίπολης άντεξε την πίεση και βρήκε λύσεις επιθετικά από τους Μπουρή,  Ρεκουνιώτη και Παπακώστα, για να κλείσει η περίοδος με σκορ 40-45.
 
Στην τέταρτη περίοδο, 5 συνεχόμενοι πόντοι του Μπουρή και ένα εύστοχο τρίποντο από τον Πετσούνη, έγειραν οριστικά την πλάστιγγα  υπέρ της αρκαδικής ομάδας, με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το 57-62, παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων να ανατρέψουν της εις βάρος τους διαφορά.

Η αρκαδική ομάδα είχε σε πολύ καλή ημέρα τον Μπουρή, ο οποίος σημείωσε 35 πόντους, σημειώνοντας  7 τρίποντα.  Επιθετικά βοήθησαν και οι Ρεκουνιώτης (11π, με ένα τρίποντο) και Παπακώστας (6 πόντοι).

Για τους γηπεδούχους, πρώτος σκόρερ ήταν ο Αναγνωστάκος με 14 πόντους (με δύο εύστοχα τρίποντα).

Δεκάλεπτα: 11-15, 26-31, 40-45, 57-62

Λάκωνας Γυθείου: Καραβασίλης 11 (1), Σαραντάκος 1, Μπιρμπάκος 7 (1), Μπαγιώκος 5 (1), Παπαδάκος 6 (1), Κουράκος 9 (1), Κουτράκος, Αναγνωστάκος 14 (2), Λιακάκος, Λυροφώνης 4, Νικολάκος, Παναγουλάκος

Δρομείς Τρίπολης: Μαρκόπουλος, Μπαλής 2, Καλούλης 3 (1), Νταγιάντης 2, Σωτηρόπουλος, Κοσκινάς, Πετσούνης 3 (1), Αγγελόπουλος, Ρεκουνιώτης 11 (1), Μπουρής 35 (7), Παπακώστας 6, Κούγιας

* Πηγή φωτογραφίας: http://githio-click.blogspot.gr

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων