ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σαν σήμερα το 2015 ο Αρκαδικός ανέβηκε στην Α1!

Πριν πέντε χρόνια ο Αρκαδικός ανέβηκε στα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ.

Η δεύτερη μέρα του Μάη το 2015 γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Αρκαδικού αθλητισμού και αυτό γιατί ο Αρκαδικός ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Η ομάδα της Τρίπολης με ένα δικό της παιδί στον πάγκο, τον Γιάννη Καστρίτη κέρδισε το Ψυχικό με 85 - 70 και στο ΔΑΚ είχε στηθεί ένα μεγάλο πάρτι.

Ο κόσμος είχε κατακλύσει το κλειστό, κάτι που είχε συμβεί στα περισσότερα παιχνίδια εκείνης της σεζόν άλλωστε.

Η ομάδα που είχαν σχεδιάσει οι άνθρωποι του Αρκαδικού ήταν από την αρχή της περιόδου στα φαβορί για την άνοδο και τελικά όλοι επαλήθευσαν τις προβλέψεις.

Ημέρα σταθμός για το μπάσκετ της Τρίπολης, εικόνες που ευχόμαστε όλοι να ζήσουμε ξανά στο μέλλον.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Καραμπλέγκος 4, Νοέας, Κωνσταντίνου 1, Καρύδας 16, Κοψαύτης 18, Χατζής 14, Αναστασάκης, Θανόπουλος 1, Τζόρτζεβιτς 13, Καλλινικίδης 14, Εζόμο 2, Σταματόπουλος 2.

ΨΥΧΙΚΟ: Νίκου 6, Αχής 3, Παπανικολάου 11, Δημάκος 28, Σκάνδαλος, Μάντζαρης 12, Κορονίδης, Αχής Π. 2, Ναούμης 6, Πάνου, Ματζιόρης 2.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων