ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Αρκαδικός

Δείτε φωτογραφίες από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτα της οικογένειας του Αρκαδικού!

 

ΑΕΚΑΣΤΕΡΑΣ

"Ο Αρκαδικός αποτελεί μια μεγάλη «οικογένεια» και τα μέλη αυτής το μεσημέρι της Κυριακής 13 Ιανουαρίου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και αντάλλαξαν ευχές για καλή χρονιά και ευτυχισμένο το νέο έτος.

Διοίκηση, προπονητικά επιτελεία καθώς επίσης και παίkτες και παίκτριες από όλα τα τμήματα του συλλόγου έδωσαν το παρών στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας σε μια όμορφη στιγμή γεμάτη ζεστά χαμόγελα από όλους.

Οι τυχεροί της εκδήλωσης που βρήκαν το φλουρί ήταν ο προπονητής της Ανδρικής ομάδας Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, ο Άγγελος Τσιράκης από το Ανδρικό-Εφηβικό αλλά και η Ιωάννα Χατζηβασιλείου από την πλευρά του τμήματος των κοριτσιών.

Παράλληλα με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ο πρόεδρος του Αρκαδικού Μιχάλης Σμυρνιώτης μίλησε προς τα μέλη της "οικογένειας" του Αρκαδικού και ταυτόχρονα ευχήθηκε και αυτός με την σειρά του υγεία, επιτυχίες και επίτευξη στόχων σε αθλητές και προπονητές

Τέλος η Διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί για την βοήθεια τους και την στήριξή τους το Ζαχαροπλάστειο Λάκης και το Hungry".

Φωτογραφίες:

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων