ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ηττα στις λεπτομέρειες για τον Αρκαδικό

Την ήττα με 66-70 γνώρισε ο Αρκαδικός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον Σπαρτιατικό.

 

 

Όπως αναφέρει και το επίσημο site της ομάδας:

 

Ατρόμητος ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Την ήττα στις λεπτομέρειες από τον Σπαρτιατικό γνώρισε η ομάδα μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 66-70. Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στο φινάλε του παιχνιδιού το νεανικό συγκρότημα του Παναγιώτη Γεωργακόπουλου κέρδισε το χειροκρότημα των φιλάθλων αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον της ομάδας .

Η αναμέτρηση ξεκίνησε δυναμικά για τον Αρκαδικό και στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου παρόλο που τελείωσε με 5-1 κατά τα ομαδικά φάουλ προηγήθηκε μ ε 20-17 βρίσκοντας λύσεις από το περιφερειακό σουτ.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Αρκαδικός διατηρούσε το προβάδισμα με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να αντιδράσουν , κάτι το ποίο το κατάφεραν στο τέλος του ημιχρόνου παίρνοντας το προβάδισμα και κλείνοντας το ημίχρονο με 38-42.

Στην επανάληψη ο Σπαρτιατικός μπήκε πιο δυναμικά στο παιχνίδι προσπαθώντας να χτίσει διψήφια διαφορά πόντων χωρίς όμως να το καταφέρει, με τον Αρκαδικό να βγάζει αντίδραση κα το δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται στο -2 για τους μπλε,50-52.

Το φινάλε του παιχνιδιού ήταν συγκλονιστικό με το σκορ να εναλλάσσεται διαρκώς και την ομάδα μας να φτάνει στο +4 την διαφορά ,οι φιλοξενούμενοι βρήκαν λύσεις από την περιφέρεια κερδίζοντας παράλληλα την μάχη των ριμπάουντ και 50 δευτερόλεπτα πριν τελειώσει η αναμέτρηση το παιχνίδι ήταν ισόπαλο 66-66. Ο Σπαρτιατικός έκανε το 66-68 με τον Αρκαδικό να αστοχεί στην τελευταία του επίθεση και έτσι γράφτηκε το τελικό 66-70.

 20-17 , 38-42 , 50-52 , 66-70 .

Αρκαδικός (Γεωργακόπουλος): Χωματάς,Γκέκας,Αλεξόπουλος 7(1), Παππάς 19(5), Σωτηρόπουλος 18(3), Καψιώτης, Τσιράκης, Μικρός 15(1), Βελέτζας, Κουτσουμπός 4, Χαραλαμπόπουλος, Κουλουράς 3.

Σπαρτιατικός(Βερβαινιώτης):Αθανασόπουλος3(1),Μανωρόπουλος7,Μεντής,Σπανάκος27(3), Τσιλιμίγκρας 8, Κουκλάκης 3(1), Δρίτσας, Καραγιάννης 7, Κατσούλης 8, Ζαΐμης, Γκλέκας 7(1).

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων