ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Λύγισε στο τέλος ο "ψυχωμένος" Αρκαδικός

Παρά την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του Μάριου Δεσποτάκη στο κλειστό του Ψυχικού το απόγευμα της Τετάρτης έχασαν από την τοπική ομάδα με σκορ 70-62.

Ρεάλ Λίβερπουλ

Ο Αρκαδικός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. 

Αντίθετα, οι σκληρές άμυνες επικράτησαν και το σκορ κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα με τον Αρκαδικό να παίρνει ένα προβάδισμα 4 πόντων στα μέσα της πρώτης περιόδου όμως η λήξη του πρώτου δεκαλέπτου τον βρήκε πίσω με 2 πόντους.

Στο ίδιο μοτίβο συνέχισαν οι δύο ομάδες στην δεύτερη περίοδο. Με διάθεση στην άμυνα οι πάικτες του Δεσποτάκη έμειναν μέσα στο παιχνίδι ολοκληρώνοντας το πρώτο ημίχρονο στο -1 (32-31).

Το ξεκίνημα της 3ης περιόδου ήταν εφιαλτικό για τον Αρκαδικό. Οι γηπεδούχοι έτρεξαν ένα σερί 17-2 και έβαλαν "στα σχοινιά " τον ΣΕΦΑ.

Ομως, ο Μαραγκάκης ήταν εκπληκτικός σε άμυνα και επίθεση και ο Αρκαδικός επέστρεψε χάρη σε 4 συνεχόμενα τρίποντα στο τέλος της τρίτης περιόδου και μείωσε στους τρεις την διαφορά (54-51).

Μάλιστα, έφτασαν την διαφορά και στο -1 με την πρώτη επίθεση της 4ης περόδου και έβαλαν έξτρα πίεση στους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως βρήκαν λύσεις στην επίθεση και έφτασαν στο 60-55.

Ο Αρκαδικός βρήκε σκορ και μείωσε στους τρεις ενώ έχασε δύο ευκαιρίες να ισοφαρίσει, με τον Κανέλλο Γαρμπή να αστοχεί σε σουτ τριών πόντων υπό καλές προϋποθέσεις.

Η ομάδα του Ψυχικού σκόραρε για τρεις και ουσιαστικά τελείωσε το ματς στο 63-57 με 1 λεπτό να απομένει για το σφύριγμα της λήξης.

Πλέον η σειρά μεταφέρεται στην Τρίπολη το ερχόμενο Σάββατο (19/05, 17:00) και σε περίπτωση νίκης οι κυανόλευκοι θα έχουν ακόμα μια ευκαιρία ώστε να κάνουν ένα διπλό παραμονής στο τρίτο παιχνίδι της σειράς.

Δεκάλεπτα: 16-14, 32-31, 54-51, 70-62

Αρκαδικός: Βλάχος , Σίνης 5, Μούκας 3, Προδρόμου 12, Μαραγκάκης 9,  Πελτιέρ 13, Γαρμπής 5, Τζουγκαράκης 10, Αποστολίδης 5, Τζάιδας

Ψυχικό: Νίκου 4, Νοέας 15 (1), Χουχούμης, Παπαδημητρίου 3,  Ντιαλό 2, Παύλος 25, Παπαδιονυσίου 6, Τσιώκος 11, Αναγνωστάκης 14

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων