ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δωρεάν οι μαθητές με Παπάγου!

Ο Αρκαδικός θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα από την Καρδίτσας και να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Παπάγου το ερχόμενο Σάββατο (10/03, Radio Arcadia 93.8).

 

Παναθηναϊκός ΑΣΤΕΡΑΣ

Για ακόμα μια φορά οι Κυανόλευκοι ζήτησαν από τον κόσμο τους να δώσει το παρών στην προσπάθεια της ομάδας με ανακοίνωση τους, στην οποία ενημερώνουν για τις τιμές των εισιτηρίων.

Επιπλέον, η διοίκηση του Αρκαδικού ενημέρωσε πως για ακόμα μια φορά η είσοδος και σε αυτό το κρίσιμο ματς, για όλους τους μαθητές θα είναι δωρεάν.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Το ερχόμενο Σάββατο 10 Μαρτίου στις 17:00 το απόγευμα η ομάδα μας φιλοξενήσει στο ΔΑΚ Τρίπολης την ομάδα του Παπάγου

Οι αθλητές του συλλόγου, το προπονητικό τιμ και η διοίκηση για μια ακόμα φορά θέλουν να απευθύνουν κάλεσμα σε όλους, να βρεθούν στο ΔΑΚ Τρίπολης στη σημαντική αναμέτρηση, να στηρίξουν με τη φωνή τους την ομάδα και στο φινάλε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τη νίκη που θα μας δώσει σημαντική ώθηση για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος .

Η διοίκηση του Αρκαδικού θέλει να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό πως τα εκδοτήρια του σταδίου θα ανοίξουν από τις 15:30, μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Και σε αυτή την πολύ σημαντική αναμέτρηση η είσοδος για ΟΛΟΥΣ τους μαθητές είναι ΔΩΡΕΑΝ και τους θέλουμε δίπλα μας .

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ 

Φοιτητικό 5 ευρώ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΊΚΗ"

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων