ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο δρόμος της παραμονής περνάει (και) από την Καρδίτσα

Στην Καρδίτσα βρίσκεται από χθες ο Αρκαδικός και σήμερα Σάββατο (3/3, 17.00) αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα σε μια κρίσιμη και για τις δύο ομάδες αναμέτρηση. 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΟΚ

 

Η Καρδίτσα βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από τον Αρκαδικό στη βαθμολογία και θέλει να διατηρήσει αυτό το προβάδισμα και παράλληλα να ισοφαρίσει το σκορ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, μιας και στον αγώνα του πρώτου γύρου είχε χάσει στην Τρίπολη.

Ο Αρκαδικός, από την άλλη, με νίκη σήμερα, όχι μόνο θα πιάσει την Καρδίτσα στη βαθμολογία, αλλά θα έχει κάνει και το 2-0 στα μεταξύ τους παιχνίδια. Αν αναλογιστεί κανείς πως οι δύο ομάδες κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκονται στα πλει άουτ, η αξία ενός «διπλού» είναι τεράστια.

Για το σημερινό αγώνα μίλησε στο σάιτ του Αρκαδικού ο Κανέλλος Γαρμπής: «'Είναι ένα δύσκολο και πολύ κομβικό παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Σε περίπτωση νίκης μας τότε θα έχουμε πάρει ένα μεγάλο αβαντάζ καθώς θα έχουμε κάνει το 2-0 επί της Καρδίτσας και επίσης θα έχουμε ανέβει πιο πολύ στις θέσεις των play out. Όλη την εβδομάδα έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά. Είμαστε έτοιμοι και θα δώσουμε το 100% μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε την νίκη.»

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής:

 

Παπάγου-ΑΕ Λάρισας

Απόλλων Πάτρας-Μαρούσι

Καστοριά-Ηρακλής

Αμύντας-Χολαργός

Ψυχικό-Δούκας

Εθνικός-Δόξα Λευκάδας

Ερμής Αγιάς-Περιστέρι

Καρδίτσα-Αρκαδικός

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων