ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δεσποτάκης: "Τελικός με τον Ερμή Αγιάς"

Δηλώσεις σχετικά με την ήττα από το Περιστέρι αλλά και για τον επερχόμενο αγώνα απέναντι στον Ερμή Αγιάς πραγματοποίησε ο τεχνικός του Αρκαδικού, Μάριος Δεσποτάκης.

 

Πανιώνιος ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Ήταν ένα παιχνίδι για το οποίο είχαμε δουλέψει. Δώσαμε κάποια πράγματα προκειμένου να μπορέσουμε να καλύψουμε κάποια άλλα, αλλά δεχθήκαμε 19 τρίποντα και αυτό είναι πολύ μεγάλος αριθμός και βγαίνει λίγο από τον έλεγχο της κατάστασης. Κάναμε αμυντικά λάθη για να βγουν κάποια από αυτά, τα οποία θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε για το επόμενο παιχνίδι. Το Περιστέρι ωστόσο είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και έχει στόχο να ανέβει και θα το κάνει εύκολα απ’ ότι φαίνεται. Σε ότι έχει να κάνει με την αξιοπρεπή εμφάνιση, τα παιδιά προσπάθησαν αλλά αν είχαμε ξεκινήσει καλύτερα το πρώτο δεκάλεπτο γιατί εκεί δεν ξεκινήσαμε όπως έπρεπε, ίσως να ήταν λίγο διαφορετική η εξέλιξη του παιχνιδιού. Δεν γνωρίζω κατά πόσο για τη διεκδίκηση της νίκης, έχοντας εγώ την άποψη μου γι’ αυτό το θέμα, αλλά τουλάχιστον ως προς την εικόνα και το τελικό αποτέλεσμα".

Σχετικά με το αν ο Αρκαδικός πραγματοποίησε κάποια συγκεκριμένη διαχείριση μετά από ένα χρονικό σημείο εν’ όψει της επόμενης κρίσιμης αναμέτρησης με τον Ερμή Αγιάς ο κ. Δεσποτάκης σχολίασε:

"Αυτό που προσπαθούμε εμείς να έχουμε σε κάθε ματς με όποιον και να παίζουμε ως στόχο είναι η νίκη. Με το Περιστέρι που είναι αήττητο στόχος ήταν η νίκη. Με αυτό ξεκινήσαμε, αυτό λέγαμε όλη την εβδομάδα, γνωρίζοντας βέβαια ότι είναι πολύ καλή ομάδα. Από Δευτέρα ξεκινάμε για το επόμενο παιχνίδι. Η διαχείριση ενός τέτοιου ματς έχει να κάνει με τη συμμετοχή των παιδιών όταν πλέον το παιχνίδι είχε κριθεί. Εκεί έπαιξαν και κάποια παιδιά με λιγότερο χρόνο συμμετοχής, τα οποία προσπάθησαν, έδειξαν ένα καλό πρόσωπο και αυτό εντάσσεται στα "συν" της ομάδας".

Σχετικά με την αναμέτρηση με τον Ερμή Αγιάς ο κόουτς του Αρκαδικού δήλωσε κλείνοντας: "Όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι τελικοί. Δεν έχουμε περιθώριο να λέμε ότι κάποιο ματς δεν είναι. Θα τα δούμε ένα-ένα τα παιχνίδια. Το Σάββατο με την Αγιά είναι ακόμη ένας τελικός όπως ήταν και το ματς με τη Λάρισα την προηγούμενη αγωνιστική και φυσικά πάμε με 100% στα κόκκινα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και νομίζω ότι μπορώ να τα καταφέρουμε".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων