ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Χωρίς προβλήματα με μόνο στόχο την νίκη

Ο Αρκαδικός ολοκληρώνει την προετοιμασία του για τον κρίσιμο αγώνα απέναντι στην Λάρισα (10/02) με τον Μάριο Δεσποτάκη να έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους για την αναμέτρηση.

 

ΑΕΚ ΑΣΤΕΡΑΣ

Το κλίμα; Πολεμικό...

Και πως να μην είναι άλλωστε με την ομάδα να βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση. Με την ομάδα να γνωρίζει δύο σκληρές ήττες στην έδρα της από Ηρακλή και Μαρούσι.

Ειδικά η ήττα από τον Ηρακλή στοίχισε. Οχι για το αποτέλεσμα αλλά για τον τρόπο που ήρθε. Και δεν είναι μόνο τα διαιτητικά λάθη αλλά και ότι η ομάδα έβγαλε πολύ άγχος.

Κάτι που είδαμε και στον αγώνα με το Μαρούσι... Ο Αρκαδικός έχει ανάγκη για νίκες και ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια υπάρχει ένα τεράστιο πρέπει, που όσο να πεις δημιουργεί έξτρα πίεση.

Η πίεση όμως πρέπει να μετατραπεί σε ενέργεια, σε πάθος, σε θέληση. Στην Α2 δεν μένεις αν δεν "το λέει η ψυχούλα σου". Και στο γήπεδο φαίνεται να το λέει η ψυχή του Αρκαδικού.

Πρέπει να το δείξει απέναντι στην ΑΕΛ. Απέναντι σε μια ομάδα που έχει τα δικά της προβλήματα και βρίσκεται κάτω από τον ίδιο στην βαθμολογία. 

Χωρίς προβλήματα λοιπόν, και με όλους τους παίκτες διαθέσιμους ο Αρκαδικός πάει στον "πόλεμο" του κάμπου. 

Με την τριάδα (Προδρόμου, Τζουγκαράκης, Πελτιέρ) να ηγείται και τις βοήθειες των υπόλοιπων η πρώτη εκτός έδρας νίκη για φέτος πρέπει να έρθει.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων