ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Προδρόμου: Πάμε στη Λευκάδα να διεκδικήσουμε τη νίκη

Την πεποίθησή του ότι ο Αρκαδικός μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη στη Λευκάδα κόντρα στην τοπική Δόξα εξέφρασε με δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ του Αρκαδικού ο Γιάννης Προδρόμου.

 

ΠΑΣ Γιάννινα ΑΣΤΕΡΑΣ

 

 «Έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλες αυτές τις ημέρες πραγματοποιώντας δυνατές προπονήσεις. Είμαστε έτοιμοι για ένα παιχνίδι με τις δικές του ιδιαιτερότητες και θα πάμε στην Λευκάδα και να διεκδικήσουμε την νίκη'.

Ο προπονητής μας και η διοίκηση είχαν κρίνει πως υπάρχουν κάποια κενά και για αυτό έγιναν δύο προσθήκες. Πρόκειται για δύο πολύ σοβαρά παιδιά που δείχνουν ότι μπορούν να βοηθήσουν. Είναι έτοιμοι και αυτοί, έχουν ενσωματωθεί στην ομάδα και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτελέσματα στην Λευκάδα.

Σίγουρα η διακοπή ήταν ευεργετική για εμάς. Κερδίσαμε τον Εθνικό και είχαμε χρόνο μαζί με τις δύο νέες προσθήκες να δουλέψουμε σκληρά έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε μια πολύ σοβαρή και ανταγωνιστική ομάδα», δήλωσε ο έμπειρος φόργουορντ του Αρκαδικού.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων