ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πολύ κοντά ο Μούκας στον Αρκαδικό

Με νίκη - ανάσα έκλεισε το 2017 ο Αρκαδικός απέναντι στον Εθνικό και αναζητά μια καλή εμφάνιση κόντρα στην Δόξα Λευκάδας στο πρώτο παιχνίδι των κυανόλευκων για το 2018.

 

ΠΑΣ Γιάννινα ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Γιώργος Μούκας εξακολουθεί να προπονείται με την ομάδα και όλα δείχνουν πως θα προστεθεί στον ρόστερ του Μάριου Δεσποτάκη για το υπόλοιπο της σεζόν.

Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει ακόμα ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του a-s απομένουν τα τυπικά για οριστικοποιηθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Στον αγώνα της Κυριακής (07/01) απέναντι στην Δόξα έχουν εστιάσει στον Αρκαδικό και όχι τόσο στο μεταγραφικό καθώς υπάρχει μεγάλη ανάγκη για να πάρει την πρώτη εκτός έδρας η ομάδα.

Η Δόξα είναι αξιόμαχο σύνολο και βρίσκεται αρκετά ψηλά στην βαθμολογία (6η θέση) και σίγουρα μόνο εύκολο δεν θα είναι το παιχνίδι για τον Αρκαδικό.

Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου το πρόγραμμα για τον Αρκαδικό περιλαμβάνει αγώνες εκτός από την Δόξα, τον Χολαργό, τον Ηρακλή (ομάδες με στόχο την άνοδο) αλλά και τον Δούκα που παλεύει για την σωτηρία του.

Ενα ένα όμως, πρώτα η Δόξα. Με μόνο πονοκέφαλο την κατάσταση του Γιάννη Σίνη ο Αρκαδικός πρέπει να προσπαθήσει να πάρει ένα διπλό απέναντι σε μια καλή ομάδα που όμως μετρά 3-3 στην έδρα της.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων