ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τέλος ο Κουστένης από τον Αρκαδικό!

Σύντομη αποδείχθηκε η θητεία του Τζίμη Κουστένη στον πάγκο του Αρκαδικού καθώς το παιχνίδι απέναντι στον Αμύντα ήταν το τελευταίο του στον πάγκο των Κυανόλευκων.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Παναιτωλικός

Η ένατη ήττα σε 10 αγώνες (3η εντός έδρας) οδήγησε στην απομάκρυνση του Τζίμη Κουστένη από τον πάγκο του Αρκαδικού.

Ο Αρκάς προπονητής είχε συνάντηση με την διοίκηση το μεσημέρι της Δευτέρας, όπου και αποφασίστηκε κοινή συναινέσει το διαζύγιο των δύο πλευρών αφού η ομάδα δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα με τον Κουστένη στον πάγκο.

Το έργο του Κουστένη ήταν δύσκολο εκ προοιμίου καθώς ο Αρκαδικός ξεκίνησε την προετοιμασία του 10 μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2.

Με απολογισμό 1-9 ο Αρκαδικός βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Α2 και πλέον η ομάδα καλείται να κάνει νίκες υπέρβασης στην προσπάθεια να παραμείνει στην κατηγορία είτε εκτός έδρας είτε απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους.

Η ανακοίνωση του Αρκαδικού:

"Η διοίκηση του Αρκαδικού ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Τζίμη Κουστένη,τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στην μελλοντική του καριέρα".

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων