ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Προετοιμασία στα κόκκινα για τον Αρκαδικό ενόψει Αμύντα

Χαρακτήρα τελικού για τον Αρκαδικό έχει το παιχνίδι του Σαββάτου (09/12, 17:00, Arcadia 93.8) απέναντι στον Αμύντα για την βαθμολογική θέση της ομάδας.

 

Απόλλων Σμύρνης ΑΣΤΕΡΑΣ

Με ρεκόρ 1-7 ο Αρκαδικός βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Α2 και γι'αυτό το λόγο το παιχνίδι απέναντι στον Αμύντα έχει χαρακτήρα τελικού για τους Κυανόλευκους.

Αυτό είναι εμφανές και στις προπονήσεις της ομάδας καθώς οι άνθρωποι της διοίκησης βρέθηκαν στις τελευταίες προπονήσεις και μίλησαν στους παίκτες για την σημασία του αγώνα.

Χρόνος για δάκρυα δεν υπάρχει γι'αυτό μόνο τα επόμενα παιχνίδια βρίσκονται στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας. Στην ομιλία των ανθρώπων της διοίκησης ζητήθηκε από τους παίκτες να δώσουν το 100% απέναντι στον Αμύντα.

Μόνος στόχος είναι η νίκη που θα αποτελέσει βαθιά βαθμολογική ανάσα. Αυτό το ξέρει καλά και ο Τζίμης Κουστένης ο οποίος προετοιμάζει την ομάδα του στο φουλ ενόψει Αμύντα.

Με τον Γιάννη Προδρόμου στην αποστολή θα παραταχθεί ο Αρκαδικός, έχοντας πλέον ξεπεράσει πλήρως την γρίπη που τον ταλαιπώρησε. Βέβαια αγωνίστηκε και στην Καστοριά ωστόσο με λίγες προπονήσεις. 

Δύσκολα θα αγωνιστεί ο Γιάννης Σίνης αλλά σίγουρα θα γνωρίζουμε μετά και την αυριανή προπόνηση. 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων