ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδικός: "Μαζί φτάσαμε στη νίκη"

Ο Αρκαδικός έφτασε στην πρώτη του νίκη για φέτος απέναντι στην Καρδίτσα στο γήπεδο του και η διοίκηση του συλλόγου ευχαρίστησε τον κόσμο που συνέβαλε στην πρώτη φετινή επιτυχία της ομάδας.

 

Πλατανιάς ΑΣΤΕΡΑΣ 

Με ανακοίνωση τους οι άνθρωποι του συλλόγου ευχαρίστησαν όσους βρέθηκαν στο ΔΑΚ ενώ παράλληλα τόνισαν ότι η στήριξη των φιλάθλων ήταν σε αθλητικά πλαίσια.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Η διοίκηση του Αρκαδικού θέλει να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας, που στο παιχνίδι με την Καρδίτσα βρέθηκαν στο ΔΑΚ Τρίπολης βοηθώντας την ομάδα μας να φτάσει στη νίκη .Οι φίλαθλοι μας απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι ο Αρκαδικός έχει κοινό που στηρίζει μέσα στα αθλητικά πλαίσια και αναγνωρίζει την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από όλους.

Στις κερκίδες του ΔΑΚ βρέθηκαν και μαθήτες από το 12ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης οι οποίοι στο τέλος της αναμέτρησης είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους αθλητές της ομάδα μας".

Σας ευχαριστούμε πολύ

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων