ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κουστένης στον Arcadia 93.8: "Θα είμαστε έτοιμοι για ένα μεγάλο ματς στο Σαλούν"

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο κόουτς Κουστένης μετά την επικράτηση του Αρκαδικού επί της Καρδίτσας στο ΔΑΚ.

 

Πλατανιάς ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

"Τα εύσημα ανήκουν στους παίκτες για την υπεροπροσπάθεια που έκαναν. Είναι γνωστά τα θέματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε το τελευταίο διάστημα, όμως τα παιδιά έδειξαν τρομερή αυταπάρνηση. Δουλέψαμε πολύ σκληρά και σήμερα πήραμε τη νίκη από την άμυνα μας. Κρατήσαμε μια φύσει επιθετική ομάδα στους 58 πόντους. Σήμερα θα το χαρούμε, σεμνά και ταπεινά και από Δευτέρα μας περιμένει ένας μαραθώνιος. Για εμάς το πρωτάθλημα ξεκίνησε από σήμερα γιατί να μην ξεχνάμε ότι είμαστε η μόνη ομάδα που από τα 4 πρώτα παιχνίδια τα 3 δώσαμε εκτός έδρας".

Για το παιχνίδι με τον Παπάγου:

"Ο κόσμος να περιμένει από την ομάδα ότι έκανε και στα 3 τελευταία παιχνίδια. Θα πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Οπως κάναμε και κόντρα στη Λάρισα αλλά και με τον Ερμή δύο παιχνίδια που τα χάσαμε στο καλάθι. Σεβόμαστε τον αντίπαλο και την ιστορία του Παπάγου. Ομως κοιτάμε την ομάδα μας και θεωρώ ότι με την κατάλληλη προετοιμασία και την ενσωμάτωση και και των παιδιών που είχαν προβλήματα τραυματισμών θα είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε ένα μεγάλο παιχνίδι μέσα στο "Σαλούν".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων