ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κουστένης: Κομβικός ο αγώνας με την Καρδίτσα

Ο προπονητής του Αρκαδικού Τζίμης Κουστένης μίλησε στο σάιτ της ομάδας για τον κρίσιμο αγώνα με την Καρδίτσα και τον χαρακτήρισε κομβικό για τη συνέχεια.

 

Πλατανιάς ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του: Για τον αγώνα με την Καρδίτσα: "Το παιχνίδι με την Καρδίτσα είναι κομβικής σημασίας διότι είναι στην έδρα μας. Μετά το χαμένο αγώνα με την ΑΕΛ δεν θέλουμε να έχουμε άλλη απώλεια στο γήπεδο μας. Το δεκαπενθήμερο αυτό της διακοπής μας έδωσε την δυνατότητα να ενσωματωθούν τα παιδιά που είχαν μείνει πίσω μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Επίσης είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε κάποια πράγματα που δεξ μπορούσαμε να κάνουμε λόγω της πλημμελούς προετοιμασίας.

Κόντρα στην Καρδίτσα θέλουμε να κάνουμε restart ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Μη ξεχνάμε πως βρισκόμαστε στην 5η αγωνιστική και αυτό είναι το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι μας. Θα παίξουμε για την νίκη και για να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που θα βρεθούν στο γήπεδο".

Το μήνυμα προς τον κόσμο του Αρκαδικού: "Θα προσπαθήσουμε να τους ανταμείψουμε με την απόδοση μας και την νίκη. Η παρουσία του κόσμου και η στήριξη του είναι πολύ σημαντική για τους παίχτες και για όλη την ομάδα έτσι ώστε να φθάσουμε στην νίκη που θα μας δώσει μεγάλη ψυχολογική ανάταση για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας και θα τα δώσουμε όλα για την νίκη".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων