ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σύνθημα νίκης από Κουστένη

Ο Αρκαδικός θα παραταχθεί πλήρως απόψε (17:00) στην έδρα του Ερμή Αγιάς και ο Τζίμης Κουστένης έδωσε το σύνθημα για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

 

ΠΑΟΚ ΑΣΤΕΡΑΣ

O κόουτς του Αρκαδικού μίλησε στο arcadikosbc.gr για το ματς της 4ης αγωνιστικής:

"Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα μας θα παραταχθεί με όλο της το έμψυχο δυναμικό και με πλήρες ρόστερ. Αυτό είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει μεγάλη αισιοδοξία τόσο για τον αγώνα με τον Ερμή Αγιάς όσο και για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι η παρουσία των Κούτρα και Σίνη θα μας δώσουν επιπλέον βάθος και περισσότερες λύσεις αναφορικά με την ροή του αγώνα.

Τα παιδιά έχουν καταλάβει ότι αυτά τα παιχνίδια έχουν τον χαρακτήρα του ντέρμπι. Παίζουμε στην έδρα της Αγιάς και σεβόμαστε τον αντίπαλο εμείς όμως πάμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από το διπλό. Τα παιδιά έχουν δουλέψει αρκετά καλά μέσα στην εβδομάδα όντας η πρώτη φορά που είχαμε την δυνατότητα να δουλέψουμε και να προπονηθούμε όλοι μαζί.

Θεωρώ ότι είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι για όλα τα αποτελέσματα, ένα παιχνίδι ντέρμπι που ίσως κριθεί στις λεπτομέρειες. Σε τέτοιες καταστάσεις τον αγώνα τον παίρνει αυτός που τον θέλει πιο πολύ".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων