ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Προδρόμου: "Θέμα χρόνου να έρθουν οι νίκες"

O Γιάννης Προδρόμου μίλησε στην ιστοσελίδα του Αρκαδικού για την έως τώρα πορεία της ομάδας αλλά και το παιχνίδι της Κυριακής (29/10) με τον Ερμή Αγιάς.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Προδρόμου στο arcadikosbc.gr:


Για τον αγώνα που έρχεται κόντρα στον Ερμή Αγιάς:


«Μετά από πολύ καιρό είμαστε πλήρεις. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά μέσα στην εβδομάδα και θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τον Ερμή Αγιάς διεκδικώντας τις πιθανότητες που μας αναλογούν για να προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη».

Για το αν υπάρχει κάποιο άγχος που Αρκαδικός δεν έχει νίκη και αγωνίζεται σε μια δύσκολη έδρα:

«Προσωπικά δεν με αγχώνει. Η ομάδα δημιουργήθηκε τελευταίες ημέρες και χρειάζεται χρόνος για να έρθει η χημεία. Αυτός ούτε μας αγχώνει αλλά ούτε και αποτελεί δικαιολογία. Προχωράμε βήμα, βήμα, δουλεύουμε σκληρά και νομίζω πώς οι νίκες είναι θέμα χρόνου για να έρθουν. Προσπαθούμε όλοι μαζί προπονητές και παίχτες μέσα από την καθημερινή δουλειά μας. Πιστεύω στην ομάδα και στην δουλειά που κάνουμε».

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων