ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδικός: Ωρα Κυπέλλου

Μπορεί ο Αρκαδικός να απέκτησε προπονητή μόνο λίγα 24ωρα πριν, ωστόσο οι υποχρεώσεις ξεκινούν άμεσα. Συγκεκριμένα, το Σάββατο (16/09, 15:00).

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Στον Αρκαδικό το Κύπελλο δεν αποτελεί πρώτη προτεραιότητα. Άλλωστε το ρόστερ δεν είναι έτοιμο για να μπορέσει να ανταποκριθεί τη δεδομένη χρονική στιγμή στις απαιτήσεις της διοργάνωσης.

Οι κυανόλευκοι, αντιμετωπίζουν την Καβάλα στο " Αλεξάνδρα Δήμογλου" στο πλαίσιο της Β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου συμμετέχουν οι ομάδες της Β' Εθνικής που πήραν την πρόκριση από την Α' φάση καθώς και οι ομάδες της Α2.

Προέχει το "μοντάρισμα" της ομάδας που θα αγωνιστεί στην Α2. Ετσι, στον αυριανό αγώνα κόντρα στην έτοιμη Καβάλα που πήρε την πρόκριση απέναντι στους Μαχητές στα Πεύκα θα αγωνιστούν οι Σάββας Τζουγκαράκης, Γιάννης Προδρόμου και η εφηβική ομάδα.

Την ομάδα θα κοουτσάρει κανονικά ο νέος προπονητής, Τζίμης Κουστένης.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων