ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ήττα για τις Νεανίδες του Αρκαδικού

Δεν κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα οι Νεανίδες του Αρκαδικού, καθώς γνώρισαν την ήττα με 61-56 από την Άμιλλα στο ΔΑΚ Τρίπολης.

 

Αναλυτικά:

ΑΣΤΕΡΑΣ Λαμία

 

 

Με το... αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του το τμήμα νεανίδων του Αρκαδικού μας, αφού ηττήθηκε από την Άμιλλα με σκορ 61-56 στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Τα κορίτσια του κ. Πολυζωγόπουλου, δεν είχαν καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, όπου η Άμιλλα πήρε κεφάλι στο σκορ, όμως στο δεύτερο μέρος έκαναν μια εμφάνιση που αφήνει θετικές εντυπώσεις και φυσικά αισιοδοξία για τις επόμενες αναμετρήσεις.

Μάλιστα, θα μπορούσαν να έχουν καταφέρει και την ολική ανατροπή, όμως αυτό δεν συνέβη. Το τελικό σκορ 61-56 έφερε την ήττα, όμως άπαντες έχουν στρέψει το βλέμμα τους στις επόμενες υποχρεώσεις του τμήματος.

Διαιτητής: Κυριακόπουλος

Τα δεκάλεπτα: 28-12, 38-27, 55-39, 61-56

Άμιλλα (Βερβαινιώτης): Σαρανταπόδου 2, Γκατζιώλη 9, Παρασκευοπούλου 12 (2), Μίχα, Σταθακοπούλου 9, Κοκκώνη 5, Μπαρμπαγιάννη, Χρονοπούλου, Μπέκα 3, Γιαννακάκου 15, Σαλαβράκου 5.

 

Αρκαδικός (Πολυζωγόπουλος): Λυγγίτσου 1, Χαλκα, Φιλιπποπούλου 9 (1), Αλέμη Κ. 11, Τσιαγγούρη 5, Κατσικέρου, Αλέμη Α. 2, Αντωνοπούλου, Νταμαδάκη, Σμυρνιώτη 17, Τερζή 2, Νασιάκου 10.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων