ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παρελθόν από τον Αρκαδικό ο Διαμαντάκος

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Αρκαδικός, καθώς ο Γιάννης Διαμαντάκος τη νέα χρονιά θα βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο του Θανάση Σκουρτόπουλου στον ΓΣΛ Φάρο.

Αλ Φέιχα Αστέρας 

 

Ο σύλλογος της Λάρισας που προέκυψε από την ένωση του ΓΣ Λαρισαίων 1928 και του Φάρου Κερατσινίου, ανακοίνωσε την πρόσληψη του Θανάση Σκουρτόπουλου ως προπονητή της ομάδας για τη σεζόν 2017-18. Αμεσοι συνεργάτες του θα είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Διαμαντάκος, ενώ το ρόλο του Γενικού Διευθυντή της ομάδας ανέλαβε ο Παρασκευάς Μουρατίδης.

Έτσι, οι "κυανόλευκοι" ψάχνουν στην αγορά  τον προπονητή που θα τους καθοδηγήσει στην Α2 την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.  

 

Η σχετική ανακοίνωση του Φάρου αναφέρει:

"Το Δ.Σ. της υπό σύστασης ΚΑΕ ΦΑΡΟΣ – ΓΣΛ 2017, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Αθανάσιο Σκουρτόπουλο.

Γενικός διευθυντής της ομάδας αναλαμβάνει ο κ. Παρασκευάς Μουρατίδης.

Άμεσοι συνεργάτες του θα είναι οι κ.κ. Αβραάμ Παπαδόπουλος και Γιάννης Διαμαντάκος.

Γυμναστής της ομάδας θα είναι ο κ. Χρήστος Χαλίτσιος.

Υπεύθυνη Τύπου κα Αθανασία Παύλου.

Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Γραμματειακής Υποστήριξης κα Άρτεμις Δούλου".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων